Zaigrajte prave akorde - dosežite višji nivo udobja in učinkovitosti s pisalno mizo Ergochord.

Ustvarjena za oblikovalce, programerje, pisatelje, učitelje, fotografe in vse, ki večino dela opravljate za mizo - doma ali v pisarni.

Dvižna pisalna miza Ergochord
Najboljša ergonomska rešitev.
Dvižna miza Ergochord - doma

Mizo Ergochord odlikuje vrhunska zmogljivost in dovršen dizajn.

Digitalni LED kontroler dvižne mize

Nastavitve na dosegu roke

Digitalni LED kontroler izpisuje višino v centimetrih, ima tipki za nastavitev poljubne višine in štiri spominske funkcije. Preklapljajte med idealnimi višinami za vaš sedeči ali stoječi položaj z enostavnim pritiskom na tipko.

Ogrodje dvižne mize Ergochord

Hitro, elegantno, učinkovito

Moderno ogrodje iz nerjavečega jekla v poljubni barvi. Minimalističen dizajn s tremi dvižnimi stebri in dvojnim električnim motorjem. Miza prenese težo 120 kg in elegantno prehaja med željenimi višinami s hitrostjo 38 mm/sekundo.  

Nastavljivo ogrodje pisalne mize Ergochord

Prilagodite vašo delovno površino

Vse dvižne mize Ergochord se dvigajo in spuščajo do milimetra natančno (od 60.0 do 125.0 cm), domiseln sistem nastavljivega ogrodja pa mizi Ergochord omogoča tudi poljubno dolžino - med 1080 in 1800 mm.

Uporaba kontrolerja pisalne mize Ergochord.
Pravilna ergonomska drža za pisalno mizo Ergochord.

DVIŽNA Miza Ergochord deluje brezhibno, tiho, brez zaostajanja ali tresenja med dviganjem in spuščanjem.

Digitalni kontroler si zapomni vaše popolne ergonomske položaje.

Nadgradite svoje delovno okolje. Po vaši meri.

 

Sodoben življenjski slog nas je posedel za mizo - čedalje manj smo fizično aktivni, vedno več dela in prostočasnih aktivnosti opravljamo sede. Dolgotrajna in prisilna drža vodita do slabega počutja, manjše učinkovitosti in kronično škodujeta našemu zdravju.

Dolgotrajno delo v sedečem položaju lahko povzroči deformacijo hrbtenice in okvaro medvretenčnih ploščic, kar privede do kroničnih bolečin. Najmanj, kar lahko naredimo za naše zdravje je, da skrajšamo čas, ki ga preždimo sede.

Dinamičen dan, hitro in enostavno menjavanje položajev iz sedečega položaja, hoje in stoje za vašo delovno mizo je bistvenega pomena za vaše zdravje. Pisalna miza Ergochord je najučinkovitejša in hitra rešitev v izogib čezmernemu sedenju in izboljšanju delovnih razmer - tako doma kot na delovnem mestu.

 
Dvižna miza - urejeno delovno okolje.
Stoječe delo za pisalno mizo Ergochord.

To bo zadnja miza, ki jo boste morali kupiti.

Privoščite si pisalno mizo z izjemnim videzom in nadpovprečno zmogljivostjo.

 

Naše mize poosebljajo našo skrb tako za delovno in življenjsko okolje kot za naše zdravje.

Prvovrsten slovenski les, ki ga ročno obdelajo lokalni tesarji, zaščitimo izključno s skrbno izbranimi ekološkimi naravnimi olji in voskom, zaradi česar so mize odporne na razlito tekočino in umazanijo ter primerne za vsakdanje delo. Površina je prijetna na dotik in ima vonj po pravem, zdravem lesu.

Tistim s še posebej prefinjenimi željami ponujamo izbiro naravnih masivnih lesenih miznih plošč iz lesa bukve, hrasta ali oreha.

Dvižne mize Ergochord so ustvarjene za obstojnost.

 
Masivna hrastova plošča dvižne mize.
Dvižna pisalna miza - hrast

Zaslužite si toplino in lepoto, ki se skrivata samo v pravem lesu.

O avtorski zaščiti vseh objavljenih vsebin

Spletna stran ter vsebine (kot so podatki, fotografije in besedila) na spletni strani so avtorsko zaščitene. Prepovedani so kakršnakoli raba, reprodukcija, kopiranje, tiskanje, sprememba in javno prikazovanje gradiva s te spletne strani brez vnaprejšnjega pisnega dovoljenja.