Izboljšanje trajnosti lesa - masivne plošče: Ugotovitve testiranja olja podjetja Ergochord

April 18, 2024

Izbor pravega olja za obdelavo lesa je ključen za izboljšanje trajnosti in ohranjanje naravne lepote lesnih izdelkov. Pri podjetju Ergochord, specializiranem za dvižne mize z masivnimi lesnimi ploščami, smo se podali na celovito raziskovalno pot, da bi identificirali najboljše olje za aplikacijo na naše produkte. 

Izbor pravega olja za obdelavo lesa je ključen za izboljšanje trajnosti in ohranjanje naravne lepote lesnih izdelkov. Pri podjetju Ergochord, specializiranem za dvižne mize z masivnimi lesnimi ploščami, smo se podali na celovito raziskovalno pot, da bi identificirali najboljše olje za aplikacijo na naše produkte. 

Z zavezanostjo kakovostni obrti se zavzemamo za zagotavljanje izdelkov najvišjega razreda, ki izpolnjujejo standarde delovanja in estetike. Želja po popolni rešitvi za zaščito lesa oz. masivnih plošč nas je pripeljala do raziskovanja in sodelovanja z renomiranimi vodilnimi podjetji na tem področju.

Zavedajoč se pomembnosti temeljitega raziskovanja, smo iskali priporočila in nasvete pri priznanih virih. Osmo, ki je znan po svojih premijskih izdelkih za nego in zaščito lesa, se je izkazal kot obetaven partner v našem iskanju odličnosti.

Nanašanje olja - orehova masivna plošča

Kontaktirali smo podjetje Osmo in pridobili neprecenljive vpoglede v svet zaščite lesa. Njihov izkušen zastopnik je zagotovil strokovno svetovanje glede izbire izdelkov in predstavil optimalne tehnike nanašanja, kar je postavilo temelje za naša nadaljnja testiranja.

Naš prvi test je bil osredotočen na oceno učinkovitosti olja Osmo TopOil 3058 mat, izdelka, ki ima sloves z zagotavljanjem najboljše zaščite lesa. Z nanosom dveh in treh tankih plasti olja smo obdelali les in ga izpostavili različnim tekočinam, kot so voda, kava in rdeče vino, kar je simuliralo scenarije razlitja v realnem svetu. V obdobju 12 ur smo periodično brisali razlitine v predvidenih intervalih, da bi ocenili zaščitne lastnosti olja.

Rezultati našega začetnega testa, prikazani v spremljajočih vizualizacijah, so prinesli dragocene vpoglede v dejansko zaščito Osmo TopOil 3058 - mat. Sledite podrobnemu analiziranju in nadaljnjim eksperimentom v prihodnjih izdajah našega bloga, saj nadaljujemo s preoblikovanjem naših strategij za obdelavo oz. zaščito lesa.

Medtem ko se odpravljamo na pot stalnih izboljšav, ostajamo zavezani raziskovanju inovativnih rešitev in izvajanju rigoroznih testiranj, da zagotovimo dolgotrajnost in odpornost naših izdelkov. Pridružite se nam, ko odkrivamo skrivnosti izboljševanja trajnosti lesa in dvigujemo raven naših izdelkov.

Naša raziskava testiranja olja predstavlja ključen korak k uresničitvi našega cilja zagotavljanja vrhunskih lesnih izdelkov, ki zdržijo preizkus časa. S vsakim eksperimentom stopamo bližje k popolnosti, vodeni s strastjo do odličnosti in neomajnim iskanjem inovacij.

Izboljšajte vašo držo in počutje!
Sestavi svojo dvižno mizo
Kontaktirajte nas

Potrebujete pomoč ali si želite mizo izdelano po naročilu?

Takoj vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

Hvala! Prejeli smo vaše sporočilo. Odgovorimo vam najkasneje v 24 urah.
Oops! Nekaj je šlo narobe, prosim če poskusite znova

Naši kontaktni podatki

8